Toimitusehdot

Toimitusehdot ja asiakaspalautukset

Tilauksenne lähetään 1 - 3 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja toimitusaika lähetykselle on 2 – 5 arkipäivää. Happy Cap toimittaa tilaukset käyttämällä Postin palveluja. Saat lähetykseesi myös seurantanumeron.

Posti paketin hinta 4,70 €

Matkahuolto Lähellä paketti 4,00€

Kotiinkuljetus 9,90 €

Saat sähköpostin kun tilauksesi on lähetetty ja mukana on paketin seurantatunnus. 

Jos valitset toimitustavaksi kotiinkuljetuksen kassalla ja pakettia toimittaessa et ole kotona tai sinuun ei olla saatu yhteyttä. Paketti siirtyy silloin noutopisteeseen ja joudutte hakemaan paketin silloin noutopisteestä. Emme hyvitä toimituskulujen erotusta tai toimituskuluja takaisin, pakettisi on lähtenyt meiltä kotiinkuljetuksena.

 

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Palautettavan tuotteen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Mahdollisia hinta- ja tuotetietolappuja ei saa irrottaa. Jos palautettu tuote on vahingoittunut johtuen huonosta pakkaamisesta, emme hyväksy palautusta. Emme hyvitä toimituskuluja, jos tilauksesi on lähtenyt ilman toimituskuluja ja palautat tuotteesi, niin palautuksesta aiheutuneet kulut (toimitustavan mukaan) vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta. Täytä aina palautuslomakeMuista aina myös kirjoittaa asiakaspalveluun jos haluat palauttaa tuotteen, jos et kirjoita meille sähköpostia emme voi käsitellä palautusta yhtä nopeasti: info@happycap.fi

 

Mikäli olet saanut väärän tuotteen, tuote on vaurioitunut tulee tästä mahdollisimman pian ilmoittaa happycap.fi asiakaspalveluun sähköpostitse info@happycap.fi

Jos haluat palauttaa tuotteesi niin emme hyvitä toimituskuluja.

Meille palautuneet paketit, siis noutopaikasta noutamattomat paketit siirtyvät takaisin meidän omistukseen, emmekä hyvitä niitä.

Jos haluatte haluatte voimme lähettää paketin teille uudelleen, paketointi, käsittely ja postimaksu on 8 € maksettava ennen tuotteen uudelleen lähetystä. Tämän jälkeen tuotteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta.

Postitus pussimme on tarkoitettu kahteen kertaan käytettäväksi. Pussissa on käyttämätön liima raita.

Täytät mukaan tämän lomakkeen, laitat palautettavat tuotteet ja lomakkeen sisälle, laitat pussin huolellisesti kiinni ja kiinnität osoitetarran pussiin kiinni, mielellään alkuperäisen osoitetarran päälle.

Varmista, että viivakoodi on helposti luettavissa tasaisella pinnalla.

Saamme palautuksen 5 – 10 arkipäivän kuluessa, jonka jälkeen teemme teille hyvityksen. Maksu palautetaan samalla tavalla kuin olet maksanut 5 arkipäivän päivän kuluessa paketin vastaanotosta.

Tuotevaihdot

Emme tee vaihtoja. Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, voit tehdä palautuksen ja uuden tilauksen haluamaasi tuotteeseen. Tällöin palautamme sinulle rahat palautuksen käsittelyn yhteydessä. Palautamme tässä tapauksessa myös toimituskulut sinulle takaisin.