JOKAISEN PIPON MUKANA ILMAINEN KANKAINEN KASVOMASKI!

Toimitusehdot

Toimitusehdot ja asiakaspalautukset

Tilauksenne lähetään 1 - 3 arkipäivän kuluessa tilauksesta ja toimitusaika lähetykselle on 2 – 5 arkipäivää. Happy Cap toimittaa tilaukset käyttämällä Postin palveluja. Saat lähetykseesi myös seurantanumeron.

Posti paketin hinta 3,90 €

Kotiinkuljetus 8,00 €

Yli 80 € tilaukset lähtevät ilman toimituskuluja.

Saat sähköpostin kun tilauksesi on lähetetty ja mukana on paketin seurantatunnus. 

 

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Mahdollisia hinta- ja tuotetietolappuja ei saa irrottaa. Jos palautettu tuote on vahingoittunut johtuen huonosta pakkaamisesta, emme hyväksy palautusta. Emme hyvitä toimituskuluja, jos tilauksesi on lähtenyt ilman toimituskuluja ja palautat tuotteesi, niin palautuksesta aiheutuneet kulut 3,90€ vähennetään asiakkaalle palautettavasta summasta . Tuotevaihdot ovat maksuttomia palautuskulujen osalta. Täytä aina palautuslomakeMuista aina myös kirjoittaa asiakaspalveluun jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, jos et kirjoita meille sähköpostia emme voi käsitellä palautusta yhtä nopeasti: info@happycap.fiPyydämme palauttamaan käyttämättömät tuotteet ja palautuslomakkeen

Postin palautustunnus: 654470

HAPPYCAP.FI ASIAKASPALAUTUS

TAALINTEHTAANKATU 4

20750 TURKU

 

Mikäli olet saanut väärän tuotteen, tuote on vaurioitunut tulee tästä mahdollisimman pian ilmoittaa happycap.fi asiakaspalveluun sähköpostitse info@happycap.fi

Jos haluat palauttaa tuotteesi niin emme hyvitä toimituskuluja.

Tuote vaihdot ovat maksuttomia, yhden vaihdon osalta. Seuraavat vaihdot maksavat 3,90 € kerta.

Meille palautuneet paketit, siis postista tai UPS noutopaikasta noutamattomat paketit siirtyvät takaisin meidän omistukseen, emmekä hyvitä niitä.

Jos haluatte haluatte voimme lähettää paketin teille uudelleen, paketointi, käsittely ja postimaksu on 6 € maksettava ennen tuotteen uudelleen lähetystä. Tämän jälkeen tuotteilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta.