Maksutavat

Verkkopankki

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard  -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode todentamispalvelut.

Paytrailin kautta tehtävät korttimaksut kulkevat pääosin Netsin kautta, eli tapahtumahyvittäjänä (acquirer) toimii Nets. Nets näkyy maksun saajana korttilaskulla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat MobilePay on sovelluksessa toimiva palvelu, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

MobilePay on mobiilimaksutapa, joka perustuu Danske Bankin hallinnoimaan applikaatioon. MobilePayn kautta maksetut maksut ovat käytännössä korttimaksuja. Lisätietoja maksutavan toiminnasta löydät täältä.

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrail Oyj:n kautta tarjoavat Collector Bank ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Jousto lasku ja osamaksu yli 30€ ostoksiin. Joustolla saat 30 vrk maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi

jousto.com

 

PayPal

Jos käytössäsi on PayPal tili voit myös maksaa sillä ostoksesi verkkokaupassa. Lisätietoa löydät heidän kotisivuilta https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/personal

Lahjakortti

Voit ostaa verkkokaupastamme lahjakortin, joka käy maksuvälineenä vain happycap.fi verkkokauppaan. Lahjakorttia ei voida muuttaa rahaksi, lahjakortilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.